Moscow Mule - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Moscow Mule një pije alkoolike e athët dhe freskuese. Perfekte për të kaluar ditët e nxehta të verës, nën shoqërinë e njerëzve tuaj më të dashur.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsTotal Time5 mins
Produktet Kryesore
Garnitur
1
Moscow Mule - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një havan ose gotë prej bakri ose qelqi hidhni pak xhinxher dhe lëng lime-i.Shtypini së bashku.

2
Moscow Mule - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në gotë vodkën, ginger beer dhe akull.Përziejini të gjitha së bashku.Nëse dëshironi mund të vendosni për garniturë, gjethe menteje dhe xhinxher të thatë të sheqerosur.Cheers!

Ingredients

Produktet Kryesore
Garnitur

Directions

1
Moscow Mule - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një havan ose gotë prej bakri ose qelqi hidhni pak xhinxher dhe lëng lime-i.Shtypini së bashku.

2
Moscow Mule - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në gotë vodkën, ginger beer dhe akull.Përziejini të gjitha së bashku.Nëse dëshironi mund të vendosni për garniturë, gjethe menteje dhe xhinxher të thatë të sheqerosur.Cheers!

Moscow Mule