Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Mollë të pjekura klasike! E mbushur me pekanë, kanellë, rrush të thatë, gjalpë dhe sheqer kafe.

Mollë të pjekura
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time35 minsTotal Time50 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shpëlajini dhe thajini mollët. Duke përdorur një thikë të mprehtë prerëse ose një bërthamë molle , prisni bërthamat, duke lënë të paprekur pjesën e poshtme të mollëve.

2
Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni sheqerin kaf, kanellën, rrush pa fara ose rrush të thatë të copëtuar dhe pekanë të copëtuar në një tas të vogël dhe trazojini që të përzihen.

3
Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni mollët në një enë pjekje dhe mbushni secilën mollë me përzierjen e mbushjes së sheqerit. Vendosni një pikë gjalpë siper sheqerit.

4
Mollë të pjekura

Derdhni ujin në fund të enës për pjekje. Piqni 190 ° C për 30 deri në 45 minuta, derisa mollët të jenë gatuar dhe zbutur, por jo të pjekura shumë dhe të skuqura.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shpëlajini dhe thajini mollët. Duke përdorur një thikë të mprehtë prerëse ose një bërthamë molle , prisni bërthamat, duke lënë të paprekur pjesën e poshtme të mollëve.

2
Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni sheqerin kaf, kanellën, rrush pa fara ose rrush të thatë të copëtuar dhe pekanë të copëtuar në një tas të vogël dhe trazojini që të përzihen.

3
Mollë të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni mollët në një enë pjekje dhe mbushni secilën mollë me përzierjen e mbushjes së sheqerit. Vendosni një pikë gjalpë siper sheqerit.

4
Mollë të pjekura

Derdhni ujin në fund të enës për pjekje. Piqni 190 ° C për 30 deri në 45 minuta, derisa mollët të jenë gatuar dhe zbutur, por jo të pjekura shumë dhe të skuqura.

Mollë të pjekura