Mollë të pjekura klasike! E mbushur me pekanë, kanellë, rrush të thatë, gjalpë dhe sheqer kafe.


Shpëlajini dhe thajini mollët. Duke përdorur një thikë të mprehtë prerëse ose një bërthamë molle , prisni bërthamat, duke lënë të paprekur pjesën e poshtme të mollëve.

Vendosni sheqerin kaf, kanellën, rrush pa fara ose rrush të thatë të copëtuar dhe pekanë të copëtuar në një tas të vogël dhe trazojini që të përzihen.

Vendosni mollët në një enë pjekje dhe mbushni secilën mollë me përzierjen e mbushjes së sheqerit. Vendosni një pikë gjalpë siper sheqerit.

Derdhni ujin në fund të enës për pjekje. Piqni 190 ° C për 30 deri në 45 minuta, derisa mollët të jenë gatuar dhe zbutur, por jo të pjekura shumë dhe të skuqura.
Ingredients
Directions

Shpëlajini dhe thajini mollët. Duke përdorur një thikë të mprehtë prerëse ose një bërthamë molle , prisni bërthamat, duke lënë të paprekur pjesën e poshtme të mollëve.

Vendosni sheqerin kaf, kanellën, rrush pa fara ose rrush të thatë të copëtuar dhe pekanë të copëtuar në një tas të vogël dhe trazojini që të përzihen.

Vendosni mollët në një enë pjekje dhe mbushni secilën mollë me përzierjen e mbushjes së sheqerit. Vendosni një pikë gjalpë siper sheqerit.

Derdhni ujin në fund të enës për pjekje. Piqni 190 ° C për 30 deri në 45 minuta, derisa mollët të jenë gatuar dhe zbutur, por jo të pjekura shumë dhe të skuqura.