Molle e skuqur?! Eshte nje embelsire fantastike e thjeshte dhe shume e shpejte.


Shtoni vaj ne një tenxhere dhe lereni ate te nxehet. Qëroni dhe prini mollët në feta të trasha dhe hiqni berthamat, dhe lërini mënjanë.

Në një tas, përziejmë së bashku miellin, sheqerin, kripën, qumështin, vezën, vajin dhe vaniljen.

Kur vaji është i nxehte, zhyteni secilën fetë mollë në brumë, shkundni çdo brumë të tepërt dhe skuqini për rreth 1 minute në secilën anë, pastaj kullojini në një pjatë të veshur me peshqir letre përpara se t’i lyejini në sheqerin e kanellës.
Ingredients
Directions

Shtoni vaj ne një tenxhere dhe lereni ate te nxehet. Qëroni dhe prini mollët në feta të trasha dhe hiqni berthamat, dhe lërini mënjanë.

Në një tas, përziejmë së bashku miellin, sheqerin, kripën, qumështin, vezën, vajin dhe vaniljen.

Kur vaji është i nxehte, zhyteni secilën fetë mollë në brumë, shkundni çdo brumë të tepërt dhe skuqini për rreth 1 minute në secilën anë, pastaj kullojini në një pjatë të veshur me peshqir letre përpara se t’i lyejini në sheqerin e kanellës.