Mojito Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Mojito luleshtrydheje lehtë dhe argëtuese për t'u përzier, dhe veçanërisht e shijshme gjatë sezonit të luleshtrydheve.

Mojito luleshtrydheje
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Mojito Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini lime në gjysmë. Hiqni kërcellin dhe prisni 4 luleshtrydhe. Tërhiqni 6 deri në 8 gjethe nga një degë mentes, duke e lënë pjesën e sipërme të paprekur për një zbukurim.

2
Mojito Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë të gjatë, shtoni leng lime, luleshtrydhet e prera dhe gjethet të mentës. Sipër hidhni sheqerin. Shtypini mire qe te bashkohet sheqeri me luleshtrydhet.

3
Mojito luleshtrydheje

Mbushni gotën me akull të grimcuar dhe shtoni rum. Zbukuroni me luleshtrydhen e mbetur, me mente dhe lime. Shërbejeni dhe shijojeni.

Category,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Mojito Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini lime në gjysmë. Hiqni kërcellin dhe prisni 4 luleshtrydhe. Tërhiqni 6 deri në 8 gjethe nga një degë mentes, duke e lënë pjesën e sipërme të paprekur për një zbukurim.

2
Mojito Luleshtrydheje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë të gjatë, shtoni leng lime, luleshtrydhet e prera dhe gjethet të mentës. Sipër hidhni sheqerin. Shtypini mire qe te bashkohet sheqeri me luleshtrydhet.

3
Mojito luleshtrydheje

Mbushni gotën me akull të grimcuar dhe shtoni rum. Zbukuroni me luleshtrydhen e mbetur, me mente dhe lime. Shërbejeni dhe shijojeni.

Mojito Luleshtrydheje