Mojito luleshtrydheje lehtë dhe argëtuese për t'u përzier, dhe veçanërisht e shijshme gjatë sezonit të luleshtrydheve.


Pritini lime në gjysmë. Hiqni kërcellin dhe prisni 4 luleshtrydhe. Tërhiqni 6 deri në 8 gjethe nga një degë mentes, duke e lënë pjesën e sipërme të paprekur për një zbukurim.

Në një gotë të gjatë, shtoni leng lime, luleshtrydhet e prera dhe gjethet të mentës. Sipër hidhni sheqerin. Shtypini mire qe te bashkohet sheqeri me luleshtrydhet.

Mbushni gotën me akull të grimcuar dhe shtoni rum. Zbukuroni me luleshtrydhen e mbetur, me mente dhe lime. Shërbejeni dhe shijojeni.
Ingredients
Directions

Pritini lime në gjysmë. Hiqni kërcellin dhe prisni 4 luleshtrydhe. Tërhiqni 6 deri në 8 gjethe nga një degë mentes, duke e lënë pjesën e sipërme të paprekur për një zbukurim.

Në një gotë të gjatë, shtoni leng lime, luleshtrydhet e prera dhe gjethet të mentës. Sipër hidhni sheqerin. Shtypini mire qe te bashkohet sheqeri me luleshtrydhet.

Mbushni gotën me akull të grimcuar dhe shtoni rum. Zbukuroni me luleshtrydhen e mbetur, me mente dhe lime. Shërbejeni dhe shijojeni.