Mocha që ju e doni aq shume tashme e pergatitur ne menyre te përsosur ne shtepi.


Mblidhni përbërësit. Kafen trazojeni me pak uje te nxehte.

Shtoni kafenë e nxehtë në një kavanoz. Shtoni qumështin, panen e embel, pluhurin e kakaos, sheqerin dhe ekstraktin e vaniljes në kavanoz. Vendoseni përsëri kapakun dhe më pas mbulojeni pjesën e sipërme me një peshqir të pastër në rast se kavanozi rrjedh. Shkundni kavanozin për 30 sekonda ose derisa sheqeri të jetë tretur. Gjithashtu do të bëhet e bukur dhe e shkumëzuar.

Mund të vendosni të ngrohni kafenë nëse dëshironi, para ose pas shtimit të shllakut. Thjesht futeni në mikrovalë për 30 sekonda deri në një minutë ose ngroheni në sobë derisa të ziejë avulli. Pastaj shërbejeni me copa çokollate dhe kënaquni!
Ingredients
Directions

Mblidhni përbërësit. Kafen trazojeni me pak uje te nxehte.

Shtoni kafenë e nxehtë në një kavanoz. Shtoni qumështin, panen e embel, pluhurin e kakaos, sheqerin dhe ekstraktin e vaniljes në kavanoz. Vendoseni përsëri kapakun dhe më pas mbulojeni pjesën e sipërme me një peshqir të pastër në rast se kavanozi rrjedh. Shkundni kavanozin për 30 sekonda ose derisa sheqeri të jetë tretur. Gjithashtu do të bëhet e bukur dhe e shkumëzuar.

Mund të vendosni të ngrohni kafenë nëse dëshironi, para ose pas shtimit të shllakut. Thjesht futeni në mikrovalë për 30 sekonda deri në një minutë ose ngroheni në sobë derisa të ziejë avulli. Pastaj shërbejeni me copa çokollate dhe kënaquni!