Mish viçi me pana dhe kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Mish viçi me pana dhe kërpudha është një nga recetat më të lehta që do të bëni ndonjëherë.

Mish viçi me pana dhe kërpudha
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Mish viçi me pana dhe kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kaloni mishin e viçit në një pjatë me pak miell. Në një tigan skuqim gjalpin me pak vaj ulliri. Pastaj vendosni mishin e viçit. Marinojeni atë me kripë.

2
Mish viçi me pana dhe kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër shtoni kërpudhat. Pas 5 minutash, shtoni panën.

3
Mish viçi me pana dhe kërpudha

Bëni një perzierje të mirë dhe në fund e shërbeni të ngrohtë.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Mish viçi me pana dhe kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kaloni mishin e viçit në një pjatë me pak miell. Në një tigan skuqim gjalpin me pak vaj ulliri. Pastaj vendosni mishin e viçit. Marinojeni atë me kripë.

2
Mish viçi me pana dhe kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër shtoni kërpudhat. Pas 5 minutash, shtoni panën.

3
Mish viçi me pana dhe kërpudha

Bëni një perzierje të mirë dhe në fund e shërbeni të ngrohtë.

Mish viçi me pana dhe kërpudha