Këto mini cheesecakes të shijshme me një kore krokante dhe mbushje të butë djathi krem janë të lehtë për t'u bërë.


Duke përdorur një përpunues ushqimi, copezoni biskotat. Hidheni në një enë përzierjeje dhe shtoni gjalpin e shkrirë. Përziejini mirë.

Ndani në mënyrë të barabartë në 12 forma. Me një lugë shtypni masën fort dhe në mënyrë të barabartë. E mbani në frigorifer për 15 minuta.

Në një tas përziejeni kremin e djathit dhe kosin pa sheqer. Duke përdorur një shpejtësi të ulët në mikserin tuaj, përzieni derisa të bëhet krem. Shtoni sheqerin dhe përzieni. Shtoni vezët dhe përziejini derisa të kombinohen, mos e teproni.

Shtoni ekstraktin e vaniljes dhe lëkurën e limonit. Paloseni me një shpatull me kujdes dhe mos e përzieni shumë.

Me anë të një filxhani ose luge matëse, ndajeni mbushjen e cheesecake-ut në mënyrë të barabartë në tavën e përgatitur për kifle. Përdorni një lugë për të barazuar pjesën e sipërme ose shkundni butësisht tiganin.

Piqini në furrë të parangrohur në 300 F për 15 minuta dhe më pas fikeni furrën. Lëreni cheesecake-un në furrë dhe hapni pak derën e furrës. Lëreni cheesecake të qëndrojë për 3 minuta. Nxirreni cheesecake nga furra.

I lini cheesecake të ftohet në temperaturën e dhomës në tigan. E vendosim tavën në frigorifer gjatë nates. Dekorojini dhe sherbejini.
Ingredients
Directions

Duke përdorur një përpunues ushqimi, copezoni biskotat. Hidheni në një enë përzierjeje dhe shtoni gjalpin e shkrirë. Përziejini mirë.

Ndani në mënyrë të barabartë në 12 forma. Me një lugë shtypni masën fort dhe në mënyrë të barabartë. E mbani në frigorifer për 15 minuta.

Në një tas përziejeni kremin e djathit dhe kosin pa sheqer. Duke përdorur një shpejtësi të ulët në mikserin tuaj, përzieni derisa të bëhet krem. Shtoni sheqerin dhe përzieni. Shtoni vezët dhe përziejini derisa të kombinohen, mos e teproni.

Shtoni ekstraktin e vaniljes dhe lëkurën e limonit. Paloseni me një shpatull me kujdes dhe mos e përzieni shumë.

Me anë të një filxhani ose luge matëse, ndajeni mbushjen e cheesecake-ut në mënyrë të barabartë në tavën e përgatitur për kifle. Përdorni një lugë për të barazuar pjesën e sipërme ose shkundni butësisht tiganin.

Piqini në furrë të parangrohur në 300 F për 15 minuta dhe më pas fikeni furrën. Lëreni cheesecake-un në furrë dhe hapni pak derën e furrës. Lëreni cheesecake të qëndrojë për 3 minuta. Nxirreni cheesecake nga furra.

I lini cheesecake të ftohet në temperaturën e dhomës në tigan. E vendosim tavën në frigorifer gjatë nates. Dekorojini dhe sherbejini.