Milkshake me Rrush - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Deshironi te provoni dicka me interesante ne shije. Keni provuar gjithmone milkshakes me shije klasike dhe tani po ndryshoni mendim. Provoni milkshake me rrush, dhe do te kthehet ne te preferuaren tuaj.

Milkshake me Rrush - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Milkshake me Rrush - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje blender hidhini te gjithe perberesit dhe lerini te miksohen. Hidheni ne gote dhe shijojeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Milkshake me Rrush - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje blender hidhini te gjithe perberesit dhe lerini te miksohen. Hidheni ne gote dhe shijojeni.

Milkshake me Rrush