Milkshake me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nuk do te dali kurre nga parapelqimet. Me shije frutash i fresket dhe perfekt per sezonin e veres.

Milkshake me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
1
Milkshake me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje blender hidhini te gjithe perberesit dhe lerini te miksohen.

2
Milkshake me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje gote dhe sperkateni me shurup luleshtrydheje. Hidheni milkshaken ne gote dhe shijojeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Milkshake me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje blender hidhini te gjithe perberesit dhe lerini te miksohen.

2
Milkshake me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje gote dhe sperkateni me shurup luleshtrydheje. Hidheni milkshaken ne gote dhe shijojeni.

Milkshake me Luleshtrydhe