Milkshake me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Milkshake i fresket me shije cokollate. I shpejte i thjeshte dhe i preferuar nga femijet.

Milkshake me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Milkshake me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje blender hidhini te gjithe perberesit dhe lerini te miksohen.

2
Milkshake me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje gote dhe sperkateni me shurup cokollate. Hidheni milkshaken ne gote dhe shijojeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Milkshake me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje blender hidhini te gjithe perberesit dhe lerini te miksohen.

2
Milkshake me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje gote dhe sperkateni me shurup cokollate. Hidheni milkshaken ne gote dhe shijojeni.

Milkshake me Cokollate