Një mëngjes anglez është një mënyrë vërtet e veçantë për të filluar ditën. Mëngjes i shijshëm, i përzemërt, por mund ta lërë kuzhinën tuaj në rrëmujë me grumbuj enësh dhe tiganësh për tu pastruar.


Fërkoni tiganin me 1 lugë vaj ulliri për të parandaluar ngjitjen e ushqimit. Vendosni salcicet dhe domatet ne tave dhe vendosini ne furre per 15 minuta.

Vendosini kerpudhat ne taven e gatimit ku po piqen salcicet dhe pomodorit. Kullojini dhe shpëlajini fasulet dhe përziejini së bashku me sheqerin kaf, ketchup dhe salcën e Barbecue. Transferoni fasulet në një tigan ose pjatë të vogël të sigurt për furrën.

Hiqeni tavën e furrës nga furra. Nëse ka shumë lëng në tavën e fletës, derdhni me kujdes lëngun; mos i trazoni domatet. Pas 15 minutash të tjera (40-45 minuta gjithsej të pjekjes), hiqeni tiganin dhe kullojeni përsëri çdo lëng të tepërt.

Pastroni pak hapësirë në tavën e pjekjes dhe vendosni gjellën me fasule brenda. Bëni katër xhepa të vegjël hapësirë në tepsinë për vezët. Derdhni një sasi të vogël vaji në secilën zonë dhe plasni vezët. Vendosni degëzat e freskëta të trumzës aty -këtu mbi përbërësit.

Piqeni për 5 minutat e fundit, vetëm derisa të mpiksen të bardhat e vezëve. Hiqeni tavën nga furra dhe lëreni të ftohet për pak kohë. Spërkatni gjithçka me kripë dhe piper.
Ingredients
Directions

Fërkoni tiganin me 1 lugë vaj ulliri për të parandaluar ngjitjen e ushqimit. Vendosni salcicet dhe domatet ne tave dhe vendosini ne furre per 15 minuta.

Vendosini kerpudhat ne taven e gatimit ku po piqen salcicet dhe pomodorit. Kullojini dhe shpëlajini fasulet dhe përziejini së bashku me sheqerin kaf, ketchup dhe salcën e Barbecue. Transferoni fasulet në një tigan ose pjatë të vogël të sigurt për furrën.

Hiqeni tavën e furrës nga furra. Nëse ka shumë lëng në tavën e fletës, derdhni me kujdes lëngun; mos i trazoni domatet. Pas 15 minutash të tjera (40-45 minuta gjithsej të pjekjes), hiqeni tiganin dhe kullojeni përsëri çdo lëng të tepërt.

Pastroni pak hapësirë në tavën e pjekjes dhe vendosni gjellën me fasule brenda. Bëni katër xhepa të vegjël hapësirë në tepsinë për vezët. Derdhni një sasi të vogël vaji në secilën zonë dhe plasni vezët. Vendosni degëzat e freskëta të trumzës aty -këtu mbi përbërësit.

Piqeni për 5 minutat e fundit, vetëm derisa të mpiksen të bardhat e vezëve. Hiqeni tavën nga furra dhe lëreni të ftohet për pak kohë. Spërkatni gjithçka me kripë dhe piper.