Martini me Kokos - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Martini me kokos është një nga martinit më të njohura dhe ka një numër recetash në dispozicion.

Martini me Kokos
Yields1 Serving
Prep Time10 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Martini me Kokos - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një shaker koktej të mbushur me akull, derdhni vodka, rum, krem kokosi dhe lëng ananasi. Shkundeni mire.

2
Martini me Kokos - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tundeni mire dhe me pas kullojeni në një gotë koktej të ftohur.

3
Martini me Kokos

Servireni me nje flete ananasi ose kokosi. Shërbejeni dhe kënaquni.

Category,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Martini me Kokos - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një shaker koktej të mbushur me akull, derdhni vodka, rum, krem kokosi dhe lëng ananasi. Shkundeni mire.

2
Martini me Kokos - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tundeni mire dhe me pas kullojeni në një gotë koktej të ftohur.

3
Martini me Kokos

Servireni me nje flete ananasi ose kokosi. Shërbejeni dhe kënaquni.

Martini me Kokos