Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Margarita Cocktail është një nga koktejet më të lehta që mund të bëni ne shtepi. Nje kombinim fantastik dhe i fresket i lime me tekilen.

Margarita Cocktail
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Lagni buzën e gotes me pak lime, pastaj zhyteni ose rrokullisni atë në një pjatë të vogël me kripë ose sheqer.

2
Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni tekilën, likerin dhe lëng lime në një gote shkundese kokteji të mbushur me kube akulli. Tundeni mire.

3
Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdheni në gotën e përgatitur me ose pa akull të freskët. Dekorojeni me lime dhe shijojeni.

Category, Cuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Lagni buzën e gotes me pak lime, pastaj zhyteni ose rrokullisni atë në një pjatë të vogël me kripë ose sheqer.

2
Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni tekilën, likerin dhe lëng lime në një gote shkundese kokteji të mbushur me kube akulli. Tundeni mire.

3
Margarita Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdheni në gotën e përgatitur me ose pa akull të freskët. Dekorojeni me lime dhe shijojeni.

Margarita Cocktail