Manhattan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Ju duhen vetëm tre përbërës kryesorë për të pregatitur këtë recetë klasike të koktejlit Manhattan në shtëpi. Ju do tju nevojitet Burbon, Vermouth I ëmbël dhe bitter aromatik(rekomadojë Angostura). Më pas nëse dëshironi mund ta shërbeni me një lëvozhgë portokalli dhe 1 qershi. Uroj ta provoni!

Yields1 Serving
Prep Time5 minsTotal Time5 mins
Produktet kryesore
Opsionale
1
Manhattan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht mbushni një gotë Martini me akull dhe lëreni mënjanë.

2
Manhattan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni në një “shaker” bourbon-in, vermouth-in, bitter-in dhe akull dhe tundeni për pak sekonda. Largoni akullin nga gota e Martin-in dhe shtoni në të koktejlin. Nëse dëshironi, mund të shtoni një lëvozhg portokalli dhe një qershi. Enjoy!

Category, Cuisine

Ingredients

Produktet kryesore
Opsionale

Directions

1
Manhattan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht mbushni një gotë Martini me akull dhe lëreni mënjanë.

2
Manhattan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni në një “shaker” bourbon-in, vermouth-in, bitter-in dhe akull dhe tundeni për pak sekonda. Largoni akullin nga gota e Martin-in dhe shtoni në të koktejlin. Nëse dëshironi, mund të shtoni një lëvozhg portokalli dhe një qershi. Enjoy!

Manhattan