Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Mango Mai Tai per tu freskuar ne keto temperatura super te nxehta.

Mango Mai Tai
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një shaker koktejsh, trazoni shurupin e mangos dhe orgeatit. Vendosni dhe mangon dhe shtypeni derisa te leshoje leng.

2
Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni rum, liker portokalli dhe lëngun e limet dhe ananasi. Mbushni shakerin me akull. Shkundni fuqishëm për të paktën 30 sekonda.

3
Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kullojeni në një gotë me akull te grimcuar. Zbukuroni me feta mango dhe një degë nenexhik të freskët.

Category, Cuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një shaker koktejsh, trazoni shurupin e mangos dhe orgeatit. Vendosni dhe mangon dhe shtypeni derisa te leshoje leng.

2
Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni rum, liker portokalli dhe lëngun e limet dhe ananasi. Mbushni shakerin me akull. Shkundni fuqishëm për të paktën 30 sekonda.

3
Mango Mai Tai - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kullojeni në një gotë me akull te grimcuar. Zbukuroni me feta mango dhe një degë nenexhik të freskët.

Mango Mai Tai