Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Makarona me salmon dhe bizele në më pak se 20 minuta për një darkë që mund të shijojë e gjithë familja.

Makarona me salmon dhe bizele
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lëreni një tenxhere me ujë të vlojë dhe gatuajeni fusilin sipas udhëzimeve të paketimit.

2
Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, ngrohni në një tigan gjalpë, më pas shtoni qepën dhe gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet.

3
Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni bizelet, salmonin, panen dhe 50 ml ujë. Thërrmoni ne te kubin me shije perimesh.

4
Makarona me salmon dhe bizele

Gatuani për 3-4 minuta derisa të gatuhet, përzieni qiqrat dhe pak piper të zi. Më pas përziejini për të mbuluar makaronat. Shërbejeni në pjata.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lëreni një tenxhere me ujë të vlojë dhe gatuajeni fusilin sipas udhëzimeve të paketimit.

2
Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, ngrohni në një tigan gjalpë, më pas shtoni qepën dhe gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet.

3
Makarona me salmon dhe bizele - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni bizelet, salmonin, panen dhe 50 ml ujë. Thërrmoni ne te kubin me shije perimesh.

4
Makarona me salmon dhe bizele

Gatuani për 3-4 minuta derisa të gatuhet, përzieni qiqrat dhe pak piper të zi. Më pas përziejini për të mbuluar makaronat. Shërbejeni në pjata.

Makarona me salmon dhe bizele