Një salcë e shijshme që shkon në mënyrë të përsosur me mish, sanduiçe, vezë të ziera dhe sidomos me patate te skuqura.


Në një tas të madh shtoni të verdhën e vezës, vajin, lengun e limonit, një lugë çaji mustardë, kripë dhe piper. Pastaj duke përdorur një përzierjese ose mikser trazojini derisa te behet krem.

Deri tani duhet të keni një sasi të mirë të majonezës e cila duhet të formohet dhe mund të përdoret menjëherë.
Sidoqoftë, mund të shtoni edhe shtesa për ta transformuar atë majonezë.
Mund të shtoni aromë shtesë duke shtuar gjëra të tilla si një majë speci, pak hudhër të shtypur, apo edhe pak salcë djegës djegës!
Ingredients
Directions

Në një tas të madh shtoni të verdhën e vezës, vajin, lengun e limonit, një lugë çaji mustardë, kripë dhe piper. Pastaj duke përdorur një përzierjese ose mikser trazojini derisa te behet krem.

Deri tani duhet të keni një sasi të mirë të majonezës e cila duhet të formohet dhe mund të përdoret menjëherë.
Sidoqoftë, mund të shtoni edhe shtesa për ta transformuar atë majonezë.
Mund të shtoni aromë shtesë duke shtuar gjëra të tilla si një majë speci, pak hudhër të shtypur, apo edhe pak salcë djegës djegës!