Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Pjesa më e madhe e punës shkon në përgatitjen e lulelakrës, por pasi të jetë bërë kjo atehere receta do tju duket me e thjeshte se kurre.

Lulelaker e skuqur
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time35 mins
Perberesit
1
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni lulet e lulelakrës në procesorin e ushqimit dhe pulsojeni derisa të bëhet një ne formen e orizit.

2
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Transferoni lulelakrën e grirë në një enë ose pecete. Shtypni të gjithë peshën tuaj trupore. Ideja është që të kullohet sa më shumë ujë nga ajo. Duhet të duket pak si oriz me kokërr të shkurtër pasi të keni mbaruar.

3
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni proshutën derisa të bëhet shumë e krokante, hiqeni dhe lëreni të ftohet.

4
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni vaj susami në tigan dhe filloni të skuqni lulelakrën.

5
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pas disa minutash, shtyni lulelakrën në njërën anë të tiganit, duke shtuar hudhrën, xhenxhefilin dhe qepen e njome në anën e tjeter te tiganit. Shtoni salcë peshku, salcë soje dhe piper të zi në "oriz" (lulelakren e copetuar).

6
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni gjithçka së bashku dhe lëreni të skuqet për disa minuta.
Shtyni përsëri të gjithë përbërësit tuaj në njërën anë të tiganit. Shtoni vezët tuaja (te rrahura) dhe lërini të gatuhen.

7
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni proshutën tuaj dhe përzieni gjithçka mirë, duke copëtuar vezën për të formuar copa më të vogla. Trazojeni gjithçka mirë dhe shërbejeni.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni lulet e lulelakrës në procesorin e ushqimit dhe pulsojeni derisa të bëhet një ne formen e orizit.

2
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Transferoni lulelakrën e grirë në një enë ose pecete. Shtypni të gjithë peshën tuaj trupore. Ideja është që të kullohet sa më shumë ujë nga ajo. Duhet të duket pak si oriz me kokërr të shkurtër pasi të keni mbaruar.

3
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni proshutën derisa të bëhet shumë e krokante, hiqeni dhe lëreni të ftohet.

4
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni vaj susami në tigan dhe filloni të skuqni lulelakrën.

5
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pas disa minutash, shtyni lulelakrën në njërën anë të tiganit, duke shtuar hudhrën, xhenxhefilin dhe qepen e njome në anën e tjeter te tiganit. Shtoni salcë peshku, salcë soje dhe piper të zi në "oriz" (lulelakren e copetuar).

6
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni gjithçka së bashku dhe lëreni të skuqet për disa minuta.
Shtyni përsëri të gjithë përbërësit tuaj në njërën anë të tiganit. Shtoni vezët tuaja (te rrahura) dhe lërini të gatuhen.

7
Lulelaker e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni proshutën tuaj dhe përzieni gjithçka mirë, duke copëtuar vezën për të formuar copa më të vogla. Trazojeni gjithçka mirë dhe shërbejeni.

Lulelaker e skuqur