Lule kungulli të mbushura me rikota dhe kungull - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Lulet e kungullit të mbushura janë një nga pjatat e mia më të parapëlqyera. Sot do të sjell për ju një mbushje me rikota, kungull, hudhra, majdanoz, si dhe shumë përbërës të tjerë të cilët do tju falin një pjatë plot me shije. Uroj ta provoni!

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
Produktet kryesore
1
Lule kungulli të mbushura me rikota dhe kungull - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni përbërësit. Me ndihmën e një grirësi djathi, grini kungullin në copa shumë të vogla. Gjithashtu preni hudhrat dhe majdanozin.

2
Lule kungulli të mbushura me rikota dhe kungull - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas përzieni kungullin e grirë, majdanozin, hudhrat, rikotën, vezën, kripën, piper, specin e kuq pluhur, vajin e ullirit, rigonin. Me këtë përzierje mbushni lulet e kungullit dhe vendosini në një tepsi. Spërkatini sipër me kripë, vaj ulliri dhe piper të zi dhe piqini në furrë në 200ᵒC. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Lule kungulli të mbushura me rikota dhe kungull - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni përbërësit. Me ndihmën e një grirësi djathi, grini kungullin në copa shumë të vogla. Gjithashtu preni hudhrat dhe majdanozin.

2
Lule kungulli të mbushura me rikota dhe kungull - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas përzieni kungullin e grirë, majdanozin, hudhrat, rikotën, vezën, kripën, piper, specin e kuq pluhur, vajin e ullirit, rigonin. Me këtë përzierje mbushni lulet e kungullit dhe vendosini në një tepsi. Spërkatini sipër me kripë, vaj ulliri dhe piper të zi dhe piqini në furrë në 200ᵒC. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!

Lule kungulli të mbushura me rikota dhe kungull