Lulet e kungullit të mbushura janë një nga pjatat e mia më të parapëlqyera. Sot do të sjell për ju një mbushje me rikota, kungull, hudhra, majdanoz, si dhe shumë përbërës të tjerë të cilët do tju falin një pjatë plot me shije. Uroj ta provoni!

Fillimisht pregatisni përbërësit. Me ndihmën e një grirësi djathi, grini kungullin në copa shumë të vogla. Gjithashtu preni hudhrat dhe majdanozin.

Në një tas përzieni kungullin e grirë, majdanozin, hudhrat, rikotën, vezën, kripën, piper, specin e kuq pluhur, vajin e ullirit, rigonin. Me këtë përzierje mbushni lulet e kungullit dhe vendosini në një tepsi. Spërkatini sipër me kripë, vaj ulliri dhe piper të zi dhe piqini në furrë në 200ᵒC. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Fillimisht pregatisni përbërësit. Me ndihmën e një grirësi djathi, grini kungullin në copa shumë të vogla. Gjithashtu preni hudhrat dhe majdanozin.

Në një tas përzieni kungullin e grirë, majdanozin, hudhrat, rikotën, vezën, kripën, piper, specin e kuq pluhur, vajin e ullirit, rigonin. Me këtë përzierje mbushni lulet e kungullit dhe vendosini në një tepsi. Spërkatini sipër me kripë, vaj ulliri dhe piper të zi dhe piqini në furrë në 200ᵒC. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!