Makarona të shpejta dhe të shijshme, me një aromë dhe shije mjaft të pasur. Uroj ti provoni!

Vendosni në zjarr një tenxhere me ujë, kripë dhe pak vaj ulliri dhe kur uji të vloj shtoni në të makaronat të ziejnë.

Ndërkohë vendosni një tigan në zjarr ku do të shtoni vajin e ullirit dhe gjalpin. Më pas shtoni hudhrat e prera dhe piperin djegës dhe gatuajini për pak sekonda. Shtoni ne tigan karkalecat, pak kripë dhe lërini në zjarr derisa ato të jenë gatuar plotësisht.

Pasi karkalecat të jenë gati shtoni në tigan makaronat dhe përziejini. Largoni tiganin nga zjarri dhe shtoni në të lëngun e limon, majdanozin e freskët të prerë dhe përziejini. Shërbejini të ngrohta. Nëse dëshironi mund të shtoni djath parmesan. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Vendosni në zjarr një tenxhere me ujë, kripë dhe pak vaj ulliri dhe kur uji të vloj shtoni në të makaronat të ziejnë.

Ndërkohë vendosni një tigan në zjarr ku do të shtoni vajin e ullirit dhe gjalpin. Më pas shtoni hudhrat e prera dhe piperin djegës dhe gatuajini për pak sekonda. Shtoni ne tigan karkalecat, pak kripë dhe lërini në zjarr derisa ato të jenë gatuar plotësisht.

Pasi karkalecat të jenë gati shtoni në tigan makaronat dhe përziejini. Largoni tiganin nga zjarri dhe shtoni në të lëngun e limon, majdanozin e freskët të prerë dhe përziejini. Shërbejini të ngrohta. Nëse dëshironi mund të shtoni djath parmesan. Ju bëftë mirë!