Linguine me peshk ton funksionojnë vërtet mirë si nje pjate fantastike e fundjaves. Mos mendoni per kalorite.


Në një tenxhere me ujë të kripur ziejni makarona. Pritni majdanozin, hudhren dhe ullinjt e zi në feta të holla.

Skuqni hudhrën në një tigan me vaj ulliri. Shtoni ton dhe gatuajeni për disa minuta. Shtoni 1 gotë verë të bardhë, kaperi dhe ullinj. Përziejini mirë.

Shtoni salcen e domates, majdanoz, pak kripë, piper, gjalpë dhe gatuajeni për disa minuta. Shtoni linguinen e zier dhe përziejeni mirë.
Ingredients
Directions

Në një tenxhere me ujë të kripur ziejni makarona. Pritni majdanozin, hudhren dhe ullinjt e zi në feta të holla.

Skuqni hudhrën në një tigan me vaj ulliri. Shtoni ton dhe gatuajeni për disa minuta. Shtoni 1 gotë verë të bardhë, kaperi dhe ullinj. Përziejini mirë.

Shtoni salcen e domates, majdanoz, pak kripë, piper, gjalpë dhe gatuajeni për disa minuta. Shtoni linguinen e zier dhe përziejeni mirë.