Limonadë me shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo limonadë me shalqi duket e mrekullueshme por është shumë e thjeshtë për tu bërë. Perfekte për një feste për fëmijë ose një pije freskuese verore për fëmijë ose të rritur.

Limonadë me shalqi
Yields1 Serving
Prep Time3 minsCook Time3 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Limonadë me shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni në blender shalqirin, sheqerin kafe, lëng lime dhe ujë. Përziejini për disa minuta.

2
Limonadë me shalqi

Në fund e shërbeni, në një gotë, me një fetë limoni. Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Limonadë me shalqi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni në blender shalqirin, sheqerin kafe, lëng lime dhe ujë. Përziejini për disa minuta.

2
Limonadë me shalqi

Në fund e shërbeni, në një gotë, me një fetë limoni. Shijoni!

Limonadë me shalqi