Limonadë me pjepër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Jeni ende në kohë për ta provuar këtë recetë. Limonada me pjpër është një pije mjaft freskuese për ditët e verës dhe shija e saj është e mrekullueshme , kjo fal ëmbëlsisë që i dhuron pjepri. Për këtë recetë ju këshillojë të zgjidhni një pjepër të shartuar me kungull. Uroj ta provoni!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsTotal Time10 mins
Produktet kryesore
1
Limonadë me pjepër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht preni dhe pastroni pjeprin nga lëkura dhe farat. Preni pjeprin në copa dhe kalojeni në një blender.

2
Limonadë me pjepër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në blender ujin, lëngun e limonit, akull dhe mjaltë dhe punojini me blender derisa të formohet një masë homogjene. Shërbejeni me akull dhe limonada juaj është gati.

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Limonadë me pjepër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht preni dhe pastroni pjeprin nga lëkura dhe farat. Preni pjeprin në copa dhe kalojeni në një blender.

2
Limonadë me pjepër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në blender ujin, lëngun e limonit, akull dhe mjaltë dhe punojini me blender derisa të formohet një masë homogjene. Shërbejeni me akull dhe limonada juaj është gati.

Limonadë me pjepër