Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Mandarinat janë një nga frutat e mia më të parapëlqyera në sezonin e dimrit. Për këtë arsye mundohem ti përfshijë në sa më shumë receta të jetë e mundëshme. Sot do të sjellë për ju një limonadë me mandarinë dhe mente. Një pije freskuese dhe plot me shije. Le të nisim nga puna.

Yields4 Servings
Produktet kryesore
1
Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni lëngun e limonit, sheqerin dhe ujin në një tenxhere të vogël dhe vendoseni të ziejë. Hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet. Më pas hidheni në një enë qelqi dhe lëreni të ftohet plotësisht.

2
Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë në një havan porcelani shtypni gjethet e mentes.

3
Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtojini gjethet e mentes,në enën e qelqit. Shtoni gjithashtu edhe lëngun e mandarinës dhe nëse dëshironi mund të shtoni edhe pak ujë të ftohtë. Limonada juaj është gati dhe mos harroni ta shërbeni me akull

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni lëngun e limonit, sheqerin dhe ujin në një tenxhere të vogël dhe vendoseni të ziejë. Hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet. Më pas hidheni në një enë qelqi dhe lëreni të ftohet plotësisht.

2
Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë në një havan porcelani shtypni gjethet e mentes.

3
Limonadë me mandarinë dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtojini gjethet e mentes,në enën e qelqit. Shtoni gjithashtu edhe lëngun e mandarinës dhe nëse dëshironi mund të shtoni edhe pak ujë të ftohtë. Limonada juaj është gati dhe mos harroni ta shërbeni me akull

Limonadë me mandarinë dhe mente