Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Një recetë shumë e lehtë për të pregatitur në shtëpi likerin me mandarina. Një pije e cila do tju shoqërojë gjatë pushimeve tuaja ose gjatë takimeve me miqësinë tuaj. Mund ta shërbeni gjatë vakteve, për të shoqëruar ëmbëlsirat ose frutat e thata. Uroj ta provoni!

Yields1 Serving
Prep Time20 daysCook Time10 minsTotal Time20 days 10 mins
Produktet kryesore
1
Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini lëkurat e portokalleve dhe mandarinave në një kavanoz me 1 kg konjak dhe lërini në një vend të freskët për 20 ditë.

2
Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në vijim pregatisni një shurup me ujë dhe sheqer dhe ziejeni për 10 minuta.

3
Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Largoni nga kavanozi të gjitha lëvoret dhe shtoni në të shurupin e pregatitur. Përziejini mirë së bashku. Shtoni më pas gjysëm kg konjak, shtoni uzon, përziejini përsëri dhe likeri juaj është gati për tu shërbyer. Enjoy!

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini lëkurat e portokalleve dhe mandarinave në një kavanoz me 1 kg konjak dhe lërini në një vend të freskët për 20 ditë.

2
Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në vijim pregatisni një shurup me ujë dhe sheqer dhe ziejeni për 10 minuta.

3
Liker mandarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Largoni nga kavanozi të gjitha lëvoret dhe shtoni në të shurupin e pregatitur. Përziejini mirë së bashku. Shtoni më pas gjysëm kg konjak, shtoni uzon, përziejini përsëri dhe likeri juaj është gati për tu shërbyer. Enjoy!

Liker mandarine