Levrek në tavë me patate per te gjithe ju adhuruesit e peshkut te cilet po mendonit si ta gatuanit kete fundjave levrekun.


Në një tavë me pak vaj ulliri vendosni patate. Tani vendosni peshqit dhe marinojini me pak kripë.

Mbushni me hudhër, limon dhe majdanoz. Sipër shtoni pomodorini, ullinj dhe dy feta limoni.

Në fund marinojeni edhe një herë me pak kripë dhe vaj ulliri. Vendosni tavën në furrë për 30 minuta në një temperaturë prej 180 gradë.
Ingredients
Directions

Në një tavë me pak vaj ulliri vendosni patate. Tani vendosni peshqit dhe marinojini me pak kripë.

Mbushni me hudhër, limon dhe majdanoz. Sipër shtoni pomodorini, ullinj dhe dy feta limoni.

Në fund marinojeni edhe një herë me pak kripë dhe vaj ulliri. Vendosni tavën në furrë për 30 minuta në një temperaturë prej 180 gradë.