Lakrat e Brukselit të shoqëruara me salcë mustard-shurup panje, djath Cedar dhe fara kungulli. Një nga recetat më të shijshme për të shijuar lakrat e Brukselit. Jam e sigurt që do të bëhet e preferuara e familjes tuaj.

Fillimisht pregatisni salcën.Në një tasë shtoni të gjithë përbërësit për salcën dhe i përziejini mirë me një mikser dore.

Lani dhe pastroni lakrat e brukselit dhe prejini përgjysëm.

Vendosni në zjarr, në nxehtësi mesatare, një tigan të thellë. Shtoni në të vajin e ullirit dhe gjalpin. Në momentin që gjalpi shkrinë, shtoni lakrat, kripën dhe përziejini me kujdesë. Gatuajini lakrat për disa minuta derisa të shikoni që kanë marrë një ngjyrë të artë. Në këtë moment shtoni piperin djegës të prerë hollë. Përziejini dhe lërini lakrat në zjarr derisa të zbuten.

Shtoni më pas në tigan salcën e pregatitur dhe lërini lakrat në zjarr edhe për 1 minutë, duke i përzier vazhdimisht.Në fund shtoni trumzën.

Vendosini lakrat sa janë ende te ngrohta në pjatë. Shtoni sipër djathin Cedar të grirë imët dhe farat e kungullit. Shërbejini të ngrohta. Enjoy!
Ingredients
Directions

Fillimisht pregatisni salcën.Në një tasë shtoni të gjithë përbërësit për salcën dhe i përziejini mirë me një mikser dore.

Lani dhe pastroni lakrat e brukselit dhe prejini përgjysëm.

Vendosni në zjarr, në nxehtësi mesatare, një tigan të thellë. Shtoni në të vajin e ullirit dhe gjalpin. Në momentin që gjalpi shkrinë, shtoni lakrat, kripën dhe përziejini me kujdesë. Gatuajini lakrat për disa minuta derisa të shikoni që kanë marrë një ngjyrë të artë. Në këtë moment shtoni piperin djegës të prerë hollë. Përziejini dhe lërini lakrat në zjarr derisa të zbuten.

Shtoni më pas në tigan salcën e pregatitur dhe lërini lakrat në zjarr edhe për 1 minutë, duke i përzier vazhdimisht.Në fund shtoni trumzën.

Vendosini lakrat sa janë ende te ngrohta në pjatë. Shtoni sipër djathin Cedar të grirë imët dhe farat e kungullit. Shërbejini të ngrohta. Enjoy!