Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Lakrat e Brukselit të shoqëruara me salcë mustard-shurup panje, djath Cedar dhe fara kungulli. Një nga recetat më të shijshme për të shijuar lakrat e Brukselit. Jam e sigurt që do të bëhet e preferuara e familjes tuaj.

Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Produktet kryesore
Për pregatitjen e salcës
1
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni salcën.Në një tasë shtoni të gjithë përbërësit për salcën dhe i përziejini mirë me një mikser dore.

2
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lani dhe pastroni lakrat e brukselit dhe prejini përgjysëm.

3
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni në zjarr, në nxehtësi mesatare, një tigan të thellë. Shtoni në të vajin e ullirit dhe gjalpin. Në momentin që gjalpi shkrinë, shtoni lakrat, kripën dhe përziejini me kujdesë. Gatuajini lakrat për disa minuta derisa të shikoni që kanë marrë një ngjyrë të artë. Në këtë moment shtoni piperin djegës të prerë hollë. Përziejini dhe lërini lakrat në zjarr derisa të zbuten.

4
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni më pas në tigan salcën e pregatitur dhe lërini lakrat në zjarr edhe për 1 minutë, duke i përzier vazhdimisht.Në fund shtoni trumzën.

5
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini lakrat sa janë ende te ngrohta në pjatë. Shtoni sipër djathin Cedar të grirë imët dhe farat e kungullit. Shërbejini të ngrohta. Enjoy!

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore
Për pregatitjen e salcës

Directions

1
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni salcën.Në një tasë shtoni të gjithë përbërësit për salcën dhe i përziejini mirë me një mikser dore.

2
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lani dhe pastroni lakrat e brukselit dhe prejini përgjysëm.

3
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni në zjarr, në nxehtësi mesatare, një tigan të thellë. Shtoni në të vajin e ullirit dhe gjalpin. Në momentin që gjalpi shkrinë, shtoni lakrat, kripën dhe përziejini me kujdesë. Gatuajini lakrat për disa minuta derisa të shikoni që kanë marrë një ngjyrë të artë. Në këtë moment shtoni piperin djegës të prerë hollë. Përziejini dhe lërini lakrat në zjarr derisa të zbuten.

4
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni më pas në tigan salcën e pregatitur dhe lërini lakrat në zjarr edhe për 1 minutë, duke i përzier vazhdimisht.Në fund shtoni trumzën.

5
Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini lakrat sa janë ende te ngrohta në pjatë. Shtoni sipër djathin Cedar të grirë imët dhe farat e kungullit. Shërbejini të ngrohta. Enjoy!

Lakra Brukseli me salcë mustard-shurup panje