Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Laker dhe pancete ne tigan bën një vakt të lehtë. Do të të pëlqejë thjeshtësia e kësaj pjate, sepse është një nga ato recetat që mund t’i përkushtohesh lehtë.

Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Prisni lakrën dhe proshutën në copa të vogla, në madhësi të kafshimit.

2
Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni proshutën në një tigan në zjarr mesatar dhe gatuajeni derisa proshuta të bëhet krokante.

3
Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni lakrën dhe gjalpin në tigan, duke i shtuar erëza kripë dhe piper. Skuqni lakrën derisa te marre ngjyre të artë.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Prisni lakrën dhe proshutën në copa të vogla, në madhësi të kafshimit.

2
Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni proshutën në një tigan në zjarr mesatar dhe gatuajeni derisa proshuta të bëhet krokante.

3
Laker dhe Pancete ne Tigan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni lakrën dhe gjalpin në tigan, duke i shtuar erëza kripë dhe piper. Skuqni lakrën derisa te marre ngjyre të artë.

Laker dhe Pancete ne Tigan