Recetë e lehtë për kunguj të pjekur! Si të gatuajmë kungull i njomë duke prerë për së gjati, duke e pjekur në furrë me vaj ulliri, hudhër, piper të zi dhe Herbes de Provence.


Ngroheni furrën në 200 grade celcius. Vendosni kungullin dhe hudhër në një tas dhe hidhni vaj ulliri.

Përhapni kungullin ne nje tave dhe marinojini me kripe.

Kungulleshkat piqini në 450 ° F për 15minuta, ose derisa të fillojnë të skuqen. Pasi kungull i njomë të ketë filluar të skuqet në skajet, hiqeni atë nga furra dhe marinojeni me kripe dhe piper sipas shijes.
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën në 200 grade celcius. Vendosni kungullin dhe hudhër në një tas dhe hidhni vaj ulliri.

Përhapni kungullin ne nje tave dhe marinojini me kripe.

Kungulleshkat piqini në 450 ° F për 15minuta, ose derisa të fillojnë të skuqen. Pasi kungull i njomë të ketë filluar të skuqet në skajet, hiqeni atë nga furra dhe marinojeni me kripe dhe piper sipas shijes.