Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Recetë e lehtë për kunguj të pjekur! Si të gatuajmë kungull i njomë duke prerë për së gjati, duke e pjekur në furrë me vaj ulliri, hudhër, piper të zi dhe Herbes de Provence.

Kunguj te Pjekur
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën në 200 grade celcius. Vendosni kungullin dhe hudhër në një tas dhe hidhni vaj ulliri.

2
Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni kungullin ne nje tave dhe marinojini me kripe.

3
Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kungulleshkat piqini në 450 ° F për 15minuta, ose derisa të fillojnë të skuqen. Pasi kungull i njomë të ketë filluar të skuqet në skajet, hiqeni atë nga furra dhe marinojeni me kripe dhe piper sipas shijes.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën në 200 grade celcius. Vendosni kungullin dhe hudhër në një tas dhe hidhni vaj ulliri.

2
Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni kungullin ne nje tave dhe marinojini me kripe.

3
Kunguj te Pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kungulleshkat piqini në 450 ° F për 15minuta, ose derisa të fillojnë të skuqen. Pasi kungull i njomë të ketë filluar të skuqet në skajet, hiqeni atë nga furra dhe marinojeni me kripe dhe piper sipas shijes.

Kunguj te Pjekur