Kunguj role te mbushur me shije unike dhe aromen fantastike te salces se kombinuar ne menyre magjepsese me parmixhanon.


Ngroheni furrën tuaj në 200 gradë, vendosni fetat e kungujve në një shtresë të vetme në një fletë pjekjeje të vajosur hidhni lehtë me vaj ulliri sipër dhe pak kripë, piqni për rreth 10 minuta ose derisa te zbuten.

Në një tigan të vogël, skuqeni mishin e grire në vajin e ullirit, sezonin me kripë dhe piper, pastaj shtoni hudhrën e grirë në minutën e fundit, lëreni të ftohet pak.

Në një tas të madh, trazoni së bashku rikotën, parmixhanon, mocarelën, vezën, mishin e grire të gatuar, borzilokun, erëza italiane dhe një kripë dhe piper.

Lyejeni taven e pjekjes me salce marinara lëreni mënjanë. Fletat e kungujve vendosini ne një peshqir letre për të thithur lagështirën e tepërt, pastaj filloni të mbushni dhe rrokullisni.

Vendosini në taven e përgatitur për pjekje, shtoni vetëm një lugë të vogël salcë mbi secilën , e ndjekur nga një spërkatje e vogël me mozzarelle dhe parixhano, piqni për rreth 20 minuta.
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën tuaj në 200 gradë, vendosni fetat e kungujve në një shtresë të vetme në një fletë pjekjeje të vajosur hidhni lehtë me vaj ulliri sipër dhe pak kripë, piqni për rreth 10 minuta ose derisa te zbuten.

Në një tigan të vogël, skuqeni mishin e grire në vajin e ullirit, sezonin me kripë dhe piper, pastaj shtoni hudhrën e grirë në minutën e fundit, lëreni të ftohet pak.

Në një tas të madh, trazoni së bashku rikotën, parmixhanon, mocarelën, vezën, mishin e grire të gatuar, borzilokun, erëza italiane dhe një kripë dhe piper.

Lyejeni taven e pjekjes me salce marinara lëreni mënjanë. Fletat e kungujve vendosini ne një peshqir letre për të thithur lagështirën e tepërt, pastaj filloni të mbushni dhe rrokullisni.

Vendosini në taven e përgatitur për pjekje, shtoni vetëm një lugë të vogël salcë mbi secilën , e ndjekur nga një spërkatje e vogël me mozzarelle dhe parixhano, piqni për rreth 20 minuta.