Krem bizele është një pjatë e parë shumë e shijshme dhe shije delikate. Kjo supë krem bizele mund të përgatitet edhe me bizele të ngrira, por gjithmonë ju këshillojmë të përdorni perimet e stinës.


Nxehni tiganin dhe hidhni vaj ulliri. Shtoni qepë dhe hudhër të copëtuar, kavardisni derisa të marrë ngjyrë të artë.

Marinojeni me nje sasi e vogël kripë dhe piper i zi dhe shtoni bizele jeshile, pak nenexhik të freskët të copëtuar, koriandër dhe sheqer.

Gatuajeni për pak kohë dhe shtoni ujë në temperaturë dhome dhe lëreni të ziejë për 5-10 min.

Hiqeni tiganin nga nxehtësia dhe lëreni të ftohet për një kohë dhe vendoseni përzierjen në blender.

Perzijeni derisa të bëhet një pastë e lëmuar dhe kullojeni përmes një kullese.

Merrni supen dhe hidheni në një tigan dhe shtoni pak ujë më shumë.

Shtoni pak nenexhik dhe koriandër të copëtuar dhe zbukurojeni me pak pana dhe vaj ulliri.
Ingredients
Directions

Nxehni tiganin dhe hidhni vaj ulliri. Shtoni qepë dhe hudhër të copëtuar, kavardisni derisa të marrë ngjyrë të artë.

Marinojeni me nje sasi e vogël kripë dhe piper i zi dhe shtoni bizele jeshile, pak nenexhik të freskët të copëtuar, koriandër dhe sheqer.

Gatuajeni për pak kohë dhe shtoni ujë në temperaturë dhome dhe lëreni të ziejë për 5-10 min.

Hiqeni tiganin nga nxehtësia dhe lëreni të ftohet për një kohë dhe vendoseni përzierjen në blender.

Perzijeni derisa të bëhet një pastë e lëmuar dhe kullojeni përmes një kullese.

Merrni supen dhe hidheni në një tigan dhe shtoni pak ujë më shumë.

Shtoni pak nenexhik dhe koriandër të copëtuar dhe zbukurojeni me pak pana dhe vaj ulliri.