Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Për të gjithë adhuruesit e mishit të pulës, kjo recetë nuk duhet lënë pa provuar. Shumë e lehtë dhe vetëm në pak minuta do të keni gati një pjatë të pasur me shije. Uroj ta provoni!

Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
Produktet kryesore
Për salcën
1
Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngrohni furrën në 200ᵒC. Vendosni sipër një tepsie letër alumin dhe sipër saj një skarë metalike.

2
Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lani mirë krahët e pulës dhe thajini me një letër. Në tas të thellë marinoni krahët e pulës me kripë, piper të zi, vaj ulliri,timo dhe paprika. Përziejini mirë dhe më pas vendosini krahët e pulës në tepsi.
Piqini në furrën e parangrohur për 30-40 minuta.

3
Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë që krahët piqen, pregatisni salcën. Përzieni në një tas shurupin e panjës, salcën e sojës dhe lëkurën e portokallit. Pasi krahët të jenë pjëkur, ashtu sic janë ende të nxehta, shtojini në tasin ku keni pregatitur salcën dhe përziejini me kujdesë, në mënyrë që të gjitha të lyhen me salcë. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!

Ingredients

Produktet kryesore
Për salcën

Directions

1
Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngrohni furrën në 200ᵒC. Vendosni sipër një tepsie letër alumin dhe sipër saj një skarë metalike.

2
Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lani mirë krahët e pulës dhe thajini me një letër. Në tas të thellë marinoni krahët e pulës me kripë, piper të zi, vaj ulliri,timo dhe paprika. Përziejini mirë dhe më pas vendosini krahët e pulës në tepsi.
Piqini në furrën e parangrohur për 30-40 minuta.

3
Krahë pule të pjekura me shurup panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë që krahët piqen, pregatisni salcën. Përzieni në një tas shurupin e panjës, salcën e sojës dhe lëkurën e portokallit. Pasi krahët të jenë pjëkur, ashtu sic janë ende të nxehta, shtojini në tasin ku keni pregatitur salcën dhe përziejini me kujdesë, në mënyrë që të gjitha të lyhen me salcë. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!

Krahë pule të pjekura me shurup panje