Për të gjithë adhuruesit e mishit të pulës, kjo recetë nuk duhet lënë pa provuar. Shumë e lehtë dhe vetëm në pak minuta do të keni gati një pjatë të pasur me shije. Uroj ta provoni!

Ngrohni furrën në 200ᵒC. Vendosni sipër një tepsie letër alumin dhe sipër saj një skarë metalike.

Lani mirë krahët e pulës dhe thajini me një letër. Në tas të thellë marinoni krahët e pulës me kripë, piper të zi, vaj ulliri,timo dhe paprika. Përziejini mirë dhe më pas vendosini krahët e pulës në tepsi.
Piqini në furrën e parangrohur për 30-40 minuta.

Ndërkohë që krahët piqen, pregatisni salcën. Përzieni në një tas shurupin e panjës, salcën e sojës dhe lëkurën e portokallit. Pasi krahët të jenë pjëkur, ashtu sic janë ende të nxehta, shtojini në tasin ku keni pregatitur salcën dhe përziejini me kujdesë, në mënyrë që të gjitha të lyhen me salcë. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Ngrohni furrën në 200ᵒC. Vendosni sipër një tepsie letër alumin dhe sipër saj një skarë metalike.

Lani mirë krahët e pulës dhe thajini me një letër. Në tas të thellë marinoni krahët e pulës me kripë, piper të zi, vaj ulliri,timo dhe paprika. Përziejini mirë dhe më pas vendosini krahët e pulës në tepsi.
Piqini në furrën e parangrohur për 30-40 minuta.

Ndërkohë që krahët piqen, pregatisni salcën. Përzieni në një tas shurupin e panjës, salcën e sojës dhe lëkurën e portokallit. Pasi krahët të jenë pjëkur, ashtu sic janë ende të nxehta, shtojini në tasin ku keni pregatitur salcën dhe përziejini me kujdesë, në mënyrë që të gjitha të lyhen me salcë. Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!