Kos me mango për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

E shijshme e ëmbël dhe kremoze, kjo recetë e kosit me mango është perfekte për fëmijët tuaj sidmos për ditët e nxehta të verës. Për më tepër, kosi është një burim i mirë i proteinave, karbohidrateve dhe yndyrës. Gjithashtu përmban kalcium, vitaminën A, vitaminën B, zink dhe kalium. Ndërsa tek mangot gjenden përmbajtje e lartë e fibrave dhe beta-karotenit.

Yields2 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Produktet kryesore
1
Kos me mango për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht largoni lëkurën nga mango dhe kalojeni në një blender kuzhine. Punojeni derisa të formohet pure.

2
Kos me mango për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni në blender lëkurën dhe lëngun e limonit, si dhe kosin. Punojini derisa të kombinohen të gjithë përbërësit.

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Kos me mango për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht largoni lëkurën nga mango dhe kalojeni në një blender kuzhine. Punojeni derisa të formohet pure.

2
Kos me mango për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni në blender lëkurën dhe lëngun e limonit, si dhe kosin. Punojini derisa të kombinohen të gjithë përbërësit.

Kos me mango për fëmijë