Komposto e qershise kaq e shijeshme dhe qe shkon me cdo gje. Mund ta perdorni per ta ngrene ne mengjes me buke ose per ta perdorur per embelsirat tuaja.


Përdorni një heqes berthamash qershi për të hequr berthamat e qershisë dhe prerë ato në gjysmë, duke lënë disa qershi të plota nëse dëshironi.

Në një tenxhere mesatare, bashkoni qershitë, sheqerin, lëkurën e portokallit, lëngun e portokallit dhe kripën.

Hiqeni tiganin nga zjarri dhe përzieni uthullën. Hidheni në një kavanoz të pastër qelqi, lëreni të ftohet në temperaturën e dhomës, mbulojeni me kapakun e kavanozit dhe vendoseni në frigorifer.
Ingredients
Directions

Përdorni një heqes berthamash qershi për të hequr berthamat e qershisë dhe prerë ato në gjysmë, duke lënë disa qershi të plota nëse dëshironi.

Në një tenxhere mesatare, bashkoni qershitë, sheqerin, lëkurën e portokallit, lëngun e portokallit dhe kripën.

Hiqeni tiganin nga zjarri dhe përzieni uthullën. Hidheni në një kavanoz të pastër qelqi, lëreni të ftohet në temperaturën e dhomës, mbulojeni me kapakun e kavanozit dhe vendoseni në frigorifer.