Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Komposto e qershise kaq e shijeshme dhe qe shkon me cdo gje. Mund ta perdorni per ta ngrene ne mengjes me buke ose per ta perdorur per embelsirat tuaja.

Komposto e Qershisë
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përdorni një heqes berthamash qershi për të hequr berthamat e qershisë dhe prerë ato në gjysmë, duke lënë disa qershi të plota nëse dëshironi.

2
Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere mesatare, bashkoni qershitë, sheqerin, lëkurën e portokallit, lëngun e portokallit dhe kripën.

3
Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni tiganin nga zjarri dhe përzieni uthullën. Hidheni në një kavanoz të pastër qelqi, lëreni të ftohet në temperaturën e dhomës, mbulojeni me kapakun e kavanozit dhe vendoseni në frigorifer.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përdorni një heqes berthamash qershi për të hequr berthamat e qershisë dhe prerë ato në gjysmë, duke lënë disa qershi të plota nëse dëshironi.

2
Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere mesatare, bashkoni qershitë, sheqerin, lëkurën e portokallit, lëngun e portokallit dhe kripën.

3
Komposto e Qershisë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni tiganin nga zjarri dhe përzieni uthullën. Hidheni në një kavanoz të pastër qelqi, lëreni të ftohet në temperaturën e dhomës, mbulojeni me kapakun e kavanozit dhe vendoseni në frigorifer.

Komposto e Qershisë