Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Kofshët e pulës janë një ndër ushqimet më të shijshme. Në këtë recetë do tju tregojë një mënyrë sesi të marinoni kofshët e pulës dhe si rezultat do të fitoni një pjatë të mrekullueshme. Uroj ta provoni!

Yields10 Servings
Prep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr
Produktet kryesore
1
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një mikser kuzhine shtoni majdanozin, rigonin, qepën e njomë, hudhrat, piperin e zi, piperin e kuq, kripën dhe përziejini pak derisa majdanozi dhe qepët të copëtohen.

2
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni më pas vajin, uthullën, lëngun e limonit dhe përziejini për pak sekonda. Nga përzierja e pregatitur ruani një pjesë të vogël në frigorifer.

3
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një qese vendosni kofshat e pulës dhe shtoni sipër tyre përzierjen e pregatitur. Përziejini mirë, në mënyrë që të gjitha kofshët të mbulohen nga salca. Vendosini kofshët e pulës në frigorifer të marinohen për të paktën 1 orë deri në 24 orë.( Rekomandohet të lihen gjithë natën)

4
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 200ᵒC. Vendosini kofshët e pulës në një tepsi dhe sipër shtoni të gjithë salcën që ndodhet brenda në qese. Piqini në furrën për 20-25 minuta, më pas nxirrini nga furra, kthejini nga ana tjetër dhe vendosini përsëri të piqen edhe për 20-25 minuta të tjera. Para se ti shërbeni, shtoni sipër pulës pak nga salca e ruajtur. Ju bëftë mirë!

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një mikser kuzhine shtoni majdanozin, rigonin, qepën e njomë, hudhrat, piperin e zi, piperin e kuq, kripën dhe përziejini pak derisa majdanozi dhe qepët të copëtohen.

2
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni më pas vajin, uthullën, lëngun e limonit dhe përziejini për pak sekonda. Nga përzierja e pregatitur ruani një pjesë të vogël në frigorifer.

3
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një qese vendosni kofshat e pulës dhe shtoni sipër tyre përzierjen e pregatitur. Përziejini mirë, në mënyrë që të gjitha kofshët të mbulohen nga salca. Vendosini kofshët e pulës në frigorifer të marinohen për të paktën 1 orë deri në 24 orë.( Rekomandohet të lihen gjithë natën)

4
Kofshë pule të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 200ᵒC. Vendosini kofshët e pulës në një tepsi dhe sipër shtoni të gjithë salcën që ndodhet brenda në qese. Piqini në furrën për 20-25 minuta, më pas nxirrini nga furra, kthejini nga ana tjetër dhe vendosini përsëri të piqen edhe për 20-25 minuta të tjera. Para se ti shërbeni, shtoni sipër pulës pak nga salca e ruajtur. Ju bëftë mirë!

Kofshë pule të pjekura