Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Shpresoj t'ju pëlqejë kjo recetë e thjeshtë me kofsha pule te pjekura në skarë me hudhra dhe barishte.

Kofsha pule te pjekura
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje ene kuzhine bashkoni te gjitha erezat sebashku.

2
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni kofshat e pulave dhe me thike prijini pak lekuren.

3
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Marinojini ne ereza te gjitha kofshat e pulave dhe vendosini ne nje tave dhe lerini disa ore ne frigorifer per disa ore.

4
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini ne zgare dhe piqini. Mund ti shoqeroni me limon.

Category, , CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje ene kuzhine bashkoni te gjitha erezat sebashku.

2
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni kofshat e pulave dhe me thike prijini pak lekuren.

3
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Marinojini ne ereza te gjitha kofshat e pulave dhe vendosini ne nje tave dhe lerini disa ore ne frigorifer per disa ore.

4
Kofsha pule te pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini ne zgare dhe piqini. Mund ti shoqeroni me limon.

Kofsha pule te pjekura