Fetat e kladdkaka zakonisht shërbehen me krem pana, akullore ose fruta si luleshtrydhet dhe mjedrat.


Në një enë të madhe rrihni vezët me sheqerin, më pas duke i përzier vazhdimisht shtoni gjalpin e shkrirë. Tani, përzieni përbërësit e thatë: kakaon, miellin, kripën dhe sheqerin vanilje.

Derdhni brumin në një tavë pjekjeje 23 cm dhe piqeni në furrë për 10-15 minuta, në varësi të furrës.
Ingredients
Directions

Në një enë të madhe rrihni vezët me sheqerin, më pas duke i përzier vazhdimisht shtoni gjalpin e shkrirë. Tani, përzieni përbërësit e thatë: kakaon, miellin, kripën dhe sheqerin vanilje.

Derdhni brumin në një tavë pjekjeje 23 cm dhe piqeni në furrë për 10-15 minuta, në varësi të furrës.