Kifle te ngrohta dhe te buta per ti konsumuar ne mengjes, ose nje vakt fantastik pikniku.


Ne nje ene hedhim qumeshtin e vaket dhe me radhe hedhim majane, kripen sheqerin vezen dhe vaj. I trazojme me telin e kuzhines.

I kalojme ne mikser dhe fillojme ti hedhim miellin deri sa brumi te mblidhet. E leme brumin te pushoje per rreth 1 ore derisa te vije.

I ndajme ne topa topa dhe fillojme ti hapim ne madhesine qe ne deshirojme.

Mbushjen mund ta beni sipas deshires.

Pasi i keni vendosur ne tave lyejini me nje te kuq veze siper dhe vendosini te piqen per 30-35 minuta me 250 grade celcius.

Shijojini te ngrohta.
Ingredients
Directions

Ne nje ene hedhim qumeshtin e vaket dhe me radhe hedhim majane, kripen sheqerin vezen dhe vaj. I trazojme me telin e kuzhines.

I kalojme ne mikser dhe fillojme ti hedhim miellin deri sa brumi te mblidhet. E leme brumin te pushoje per rreth 1 ore derisa te vije.

I ndajme ne topa topa dhe fillojme ti hapim ne madhesine qe ne deshirojme.

Mbushjen mund ta beni sipas deshires.

Pasi i keni vendosur ne tave lyejini me nje te kuq veze siper dhe vendosini te piqen per 30-35 minuta me 250 grade celcius.

Shijojini te ngrohta.