Kerpudha tigani të shuara lehtë në salcën e verës së bardhë, plot shije dhe arome te mire.

Perberesit
Pergatitje
1

Hedhim vaj, shtojmë kërpudhat e qëruara, të prera dhe pak hudhër.
2

I kavërdisim dhe i shuajmë me verë të bardhë e ujë dhe i lemë të shterojme.
3

Me pak fare salcë shtojmë majdanozin, kripë, piper të zi.
CategoryPjata Shoqëruese, Receta të shpejtaCooking MethodTiganisjeDietLow Calorie, Low Fat, Vegan, Vegetarian
Ingredients
Perberesit
Directions
Pergatitje
1

Hedhim vaj, shtojmë kërpudhat e qëruara, të prera dhe pak hudhër.
2

I kavërdisim dhe i shuajmë me verë të bardhë e ujë dhe i lemë të shterojme.
3

Me pak fare salcë shtojmë majdanozin, kripë, piper të zi.