Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kerpudha te mbushura dhe shumë praktike për t'u përgatitur. Mund ta konsumoni si në drekë dhe në darkë.

Kerpudha te mbushura
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

I pastrojmë kërpudhat dhe i vendosim në tavë.

2
Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas hedhim të gjithë përbërësit e prerë së bashku me gjizën. I përziejmë mirë dhe më pas mbushim kërpudhat me to.

3
Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hedhim të verdhat e vezëve mbi çdo kërpudhë. I spërkasim me kripë dhe piper dhe i fusim në furrë për 10 minuta në 170 gradë Celsius.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

I pastrojmë kërpudhat dhe i vendosim në tavë.

2
Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas hedhim të gjithë përbërësit e prerë së bashku me gjizën. I përziejmë mirë dhe më pas mbushim kërpudhat me to.

3
Kerpudha te mbushura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hedhim të verdhat e vezëve mbi çdo kërpudhë. I spërkasim me kripë dhe piper dhe i fusim në furrë për 10 minuta në 170 gradë Celsius.

Kerpudha te mbushura