Kerpudha te mbushura dhe shumë praktike për t'u përgatitur. Mund ta konsumoni si në drekë dhe në darkë.


I pastrojmë kërpudhat dhe i vendosim në tavë.

Në një tas hedhim të gjithë përbërësit e prerë së bashku me gjizën. I përziejmë mirë dhe më pas mbushim kërpudhat me to.

Hedhim të verdhat e vezëve mbi çdo kërpudhë. I spërkasim me kripë dhe piper dhe i fusim në furrë për 10 minuta në 170 gradë Celsius.
Ingredients
Directions

I pastrojmë kërpudhat dhe i vendosim në tavë.

Në një tas hedhim të gjithë përbërësit e prerë së bashku me gjizën. I përziejmë mirë dhe më pas mbushim kërpudhat me to.

Hedhim të verdhat e vezëve mbi çdo kërpudhë. I spërkasim me kripë dhe piper dhe i fusim në furrë për 10 minuta në 170 gradë Celsius.