Kerpudha te mbushura dhe shumë praktike për t'u përgatitur. Mund ta konsumoni si në drekë dhe në darkë.

Perberesit
Pergatitja
1

I pastrojmë kërpudhat dhe i vendosim në tavë.
2

Në një tas hedhim të gjithë përbërësit e prerë së bashku me gjizën. I përziejmë mirë dhe më pas mbushim kërpudhat me to.
3

Hedhim të verdhat e vezëve mbi çdo kërpudhë. I spërkasim me kripë dhe piper dhe i fusim në furrë për 10 minuta në 170 gradë Celsius.
CategoryAntipasta, Pjata Shoqëruese, Receta të shpejtaCooking MethodPjekja
Ingredients
Perberesit
Directions
Pergatitja
1

I pastrojmë kërpudhat dhe i vendosim në tavë.
2

Në një tas hedhim të gjithë përbërësit e prerë së bashku me gjizën. I përziejmë mirë dhe më pas mbushim kërpudhat me to.
3

Hedhim të verdhat e vezëve mbi çdo kërpudhë. I spërkasim me kripë dhe piper dhe i fusim në furrë për 10 minuta në 170 gradë Celsius.