Do guxonit per nje pjate te tille?! Une do tjua sugjeroja ta provonit pa bere naze. Kermijn te mbushur ne pamje te pare duken si dicka pa shije por e keni gabim eshte nje pjate aq sa delikate dhe e shijeshme.


Lani kërminjtë në një tas me ujë të kripur. Lërini në ujë të valuar me kripë dhe ziejini për 10 Minuta.

Hiqeni nga guaska dhe vendoseni në një tas.

Hidhni gjalpin në një tas. Shtoni pak kripë dhe piper. Prisni majdanozin, borzilokun, koprën, nenexhikun dhe hudhrën. Shtoni lëng lime. Përziejini mirë.

Spërkatni kërmijtë me pak kripë dhe piper. Mbushni guaksat me përzierjen e gjalpit me ereza dhe vendosni kërmijtë përsëri në guaska.
Ingredients
Directions

Lani kërminjtë në një tas me ujë të kripur. Lërini në ujë të valuar me kripë dhe ziejini për 10 Minuta.

Hiqeni nga guaska dhe vendoseni në një tas.

Hidhni gjalpin në një tas. Shtoni pak kripë dhe piper. Prisni majdanozin, borzilokun, koprën, nenexhikun dhe hudhrën. Shtoni lëng lime. Përziejini mirë.

Spërkatni kërmijtë me pak kripë dhe piper. Mbushni guaksat me përzierjen e gjalpit me ereza dhe vendosni kërmijtë përsëri në guaska.