Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Këmbë gjeli të pjekura nje recetë është shumë e lehtë, duke kërkuar vetëm disa përbërës të thjeshtë dhe një kohë gatimi të pambikëqyrur në furrë.

Këmbë gjeli të pjekura
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Ngroheni furrën në 180 grade. Thajini këmbët e gjelit të detit me peshqir letre dhe vendosini në një tave të madh pjekje. Shmangni shpëlarjen e shpendëve në lavaman; pasi do të përhapë bakteret rreth kuzhinës tuaj .

2
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Krijoni një marinimin duke përzier gjalpin e zbutur, kripën, piperin, erëzat e per gatimin e pules dhe trumzën në një tas të vogël.

3
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shperndajeni këtë përzierje mbi këmbët e gjelit të detit. Mund ta shperndani edhe në mish nën lëkurë për më shumë shije.

4
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni lëngun e pulës në tigan rreth këmbëve të gjelit të detit. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani kofshet e gjelit plot me leng.

5
Këmbë gjeli të pjekura

Piqni këmbët e gjelit të detit për 1 orë e 30 minuta ose 1 orë e 40 minuta. Hiqeni tavën e pjekjes nga furra, mbulojeni me fletë metalike dhe lëreni të qëndrojë për 10 minuta.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Ngroheni furrën në 180 grade. Thajini këmbët e gjelit të detit me peshqir letre dhe vendosini në një tave të madh pjekje. Shmangni shpëlarjen e shpendëve në lavaman; pasi do të përhapë bakteret rreth kuzhinës tuaj .

2
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Krijoni një marinimin duke përzier gjalpin e zbutur, kripën, piperin, erëzat e per gatimin e pules dhe trumzën në një tas të vogël.

3
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shperndajeni këtë përzierje mbi këmbët e gjelit të detit. Mund ta shperndani edhe në mish nën lëkurë për më shumë shije.

4
Këmbë gjeli të pjekura - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni lëngun e pulës në tigan rreth këmbëve të gjelit të detit. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani kofshet e gjelit plot me leng.

5
Këmbë gjeli të pjekura

Piqni këmbët e gjelit të detit për 1 orë e 30 minuta ose 1 orë e 40 minuta. Hiqeni tavën e pjekjes nga furra, mbulojeni me fletë metalike dhe lëreni të qëndrojë për 10 minuta.

Këmbë gjeli të pjekura