Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kek me vaj ulliri super i butë dhe shume i thjeshte per tu gatuar. Nese nuk keni shume ingrediente ne shtepi pse te mos e provoni kete kek te thjeshte.

Kek me vaj ulliri
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time36 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas te thelle rrihni mire vezen me sheqerin, dhe me pas hedhim vajin e ullirit.

2
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa trazoni shtoni lëkurën e portokalleve dhe lëngun miellin dhe trazoni mirë derisa të krijohet një masë homogjene.

3
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyeni me pak vaj ulliri nje tavë. Përhapeni në mënyrë të barabartë në të gjithë taven.

4
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni në furrë të piqet, në një temperaturë prej 180 gradë për rreth 25 Minuta. Pasi të jetë gati, shtoni pak sheqer pluhur mbi të.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas te thelle rrihni mire vezen me sheqerin, dhe me pas hedhim vajin e ullirit.

2
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa trazoni shtoni lëkurën e portokalleve dhe lëngun miellin dhe trazoni mirë derisa të krijohet një masë homogjene.

3
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyeni me pak vaj ulliri nje tavë. Përhapeni në mënyrë të barabartë në të gjithë taven.

4
Kek Me Vaj Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni në furrë të piqet, në një temperaturë prej 180 gradë për rreth 25 Minuta. Pasi të jetë gati, shtoni pak sheqer pluhur mbi të.

Kek Me Vaj Ulliri