Kek me vaj ulliri super i butë dhe shume i thjeshte per tu gatuar. Nese nuk keni shume ingrediente ne shtepi pse te mos e provoni kete kek te thjeshte.


Ne nje tas te thelle rrihni mire vezen me sheqerin, dhe me pas hedhim vajin e ullirit.

Ndërsa trazoni shtoni lëkurën e portokalleve dhe lëngun miellin dhe trazoni mirë derisa të krijohet një masë homogjene.

Lyeni me pak vaj ulliri nje tavë. Përhapeni në mënyrë të barabartë në të gjithë taven.

Vendoseni në furrë të piqet, në një temperaturë prej 180 gradë për rreth 25 Minuta. Pasi të jetë gati, shtoni pak sheqer pluhur mbi të.
Ingredients
Directions

Ne nje tas te thelle rrihni mire vezen me sheqerin, dhe me pas hedhim vajin e ullirit.

Ndërsa trazoni shtoni lëkurën e portokalleve dhe lëngun miellin dhe trazoni mirë derisa të krijohet një masë homogjene.

Lyeni me pak vaj ulliri nje tavë. Përhapeni në mënyrë të barabartë në të gjithë taven.

Vendoseni në furrë të piqet, në një temperaturë prej 180 gradë për rreth 25 Minuta. Pasi të jetë gati, shtoni pak sheqer pluhur mbi të.