Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një recetë themelore e kek me manaferra dhe cokollate te bardhe, e cila mund të përshtatet me çdo frut që dëshironi të zëvendësoni nese nuk i pelqeni frutat e pyllit.

Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time50 minsTotal Time1 hr
Perberesit
Përberesit per kremin
Pergatitja
1
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni sheqerin, miellin dhe pluhurin pjekës në një enë të madhe përzierjeje dhe përziejeni që të kombinohen.

2
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të veçantë, tundni së bashku ricotta dhe vezët me gjalpin e shkrirë.

3
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni përzierjen e vezëve dhe ricotës në përbërësit e thatë dhe trazoni së bashku me manaferrat dhe çokollatë të bardhë.

4
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni në tavën e përgatitur dhe më pas vendoseni në furrën e parangrohur për 50 minuta.

5
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa torta është duke u ftohur, përgatisni pjesën e sipërme; ngrohni kremin së bashku me shkopin e vaniljes në një tenxhere të vogël mbi një zjarr të ngadaltë dhe bejini një zierje të butë.

6
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Prisni imët çokollatën dhe shtoni në një tas të madh. Sapo kremi të jetë në zierje, hidhni mbi çokollatë ngadalë pak nga një herë, duke lëvizur derisa të shkrihet çokollata. Sipër tortës së ftohur hidhni glazurën, luleshtrydhet dhe manaferrat të mbetura.

CategoryCuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit
Përberesit per kremin

Directions

Pergatitja
1
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni sheqerin, miellin dhe pluhurin pjekës në një enë të madhe përzierjeje dhe përziejeni që të kombinohen.

2
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të veçantë, tundni së bashku ricotta dhe vezët me gjalpin e shkrirë.

3
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni përzierjen e vezëve dhe ricotës në përbërësit e thatë dhe trazoni së bashku me manaferrat dhe çokollatë të bardhë.

4
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni në tavën e përgatitur dhe më pas vendoseni në furrën e parangrohur për 50 minuta.

5
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa torta është duke u ftohur, përgatisni pjesën e sipërme; ngrohni kremin së bashku me shkopin e vaniljes në një tenxhere të vogël mbi një zjarr të ngadaltë dhe bejini një zierje të butë.

6
Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Prisni imët çokollatën dhe shtoni në një tas të madh. Sapo kremi të jetë në zierje, hidhni mbi çokollatë ngadalë pak nga një herë, duke lëvizur derisa të shkrihet çokollata. Sipër tortës së ftohur hidhni glazurën, luleshtrydhet dhe manaferrat të mbetura.

Kek me Manaferra dhe Cokollate te bardhe