Kek me Cokollate Papjekje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Deshironi nje embelsire te shpejte, qe mos te prisni shume dhe mos te lodheni?!
Kjo eshte receta qe po kerkoni.

Kek me Cokollate Papjekje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time2 minsTotal Time7 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kek me Cokollate Papjekje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje taz perziejme nutellen me vezen dhe miellin. Pasi te jete formuar nje mase homogjene, hidheni ne filxhan dhe vendoseni ne mikrovale per 2 minuta.

2
Kek me Cokollate Papjekje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxirreni nga mikrovala dhe vendosini pak cokollate siper.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kek me Cokollate Papjekje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje taz perziejme nutellen me vezen dhe miellin. Pasi te jete formuar nje mase homogjene, hidheni ne filxhan dhe vendoseni ne mikrovale per 2 minuta.

2
Kek me Cokollate Papjekje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxirreni nga mikrovala dhe vendosini pak cokollate siper.

Kek me Cokollate Papjekje