Keni probleme me konsumimin e miellit? Deshironi te shijoni embelsira por duhet te gjeni gjithmone recet pa gluten. Kemi menduar tiu japim nje recete fantastike "Kek me Cokollate pa Miell".


Nxehni furrën tuaj në 170 gradë, dhe pergatisni me nje leter pjekje taven e pjekjes. Në një tenxhere të vogël, shtoni gjalpin, pluhurin e ekspresit dhe çokollatën dhe shkrijeni në zjarr shumë të ulët derisa të lidhen perberesit, hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet ndërsa punoni vezët dhe sheqerin.

Në një enë të madhe, shtoni sheqerin dhe vezët dhe duke përdorur një mikser elektrik dore, tundni për disa minuta derisa përzierja të bëhet e trashë dhe e zbehtë pastaj shtoni vaniljen, kripën dhe përzierjen e çokollatës së shkrirë dhe përzieni derisa të përfshihen të gjitha produktet.

Hidhni përzierjen në tavën tuaj të përgatitur, vendoseni taven në një tave më të madhe për pjekje dhe hidhni mjaft ujë të nxehtë në tave, vendoseni me kujdes në furrë dhe piqeni për 35 minuta hiqeni nga furra dhe lereni te ftohet ne temperaturen e dhomes

Mund ti vendosni siper disa manaferra ose luleshtrydhe ose sheqer pluhur, sipas deshires tuaj.
Ingredients
Directions

Nxehni furrën tuaj në 170 gradë, dhe pergatisni me nje leter pjekje taven e pjekjes. Në një tenxhere të vogël, shtoni gjalpin, pluhurin e ekspresit dhe çokollatën dhe shkrijeni në zjarr shumë të ulët derisa të lidhen perberesit, hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet ndërsa punoni vezët dhe sheqerin.

Në një enë të madhe, shtoni sheqerin dhe vezët dhe duke përdorur një mikser elektrik dore, tundni për disa minuta derisa përzierja të bëhet e trashë dhe e zbehtë pastaj shtoni vaniljen, kripën dhe përzierjen e çokollatës së shkrirë dhe përzieni derisa të përfshihen të gjitha produktet.

Hidhni përzierjen në tavën tuaj të përgatitur, vendoseni taven në një tave më të madhe për pjekje dhe hidhni mjaft ujë të nxehtë në tave, vendoseni me kujdes në furrë dhe piqeni për 35 minuta hiqeni nga furra dhe lereni te ftohet ne temperaturen e dhomes

Mund ti vendosni siper disa manaferra ose luleshtrydhe ose sheqer pluhur, sipas deshires tuaj.