Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nëse jeni duke i bërë këto Kebab për një darkë gjatë javës, ne do t'i servirnim me një sallatë të gjelbër të thjeshtë .

Kebab
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Përbërësit e marinadës:
Përbërësit e qebapit:
Pergatitja
1
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejini përbërësit e marinadës së bashku në një tas dhe shtoni mishin.

2
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 30 minuta, mundësisht disa orë apo edhe gjatë natës. (Dreq, e kam mbajtur mishin të marinohet për disa ditë, akoma i mrekullueshëm.)

3
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini perimet në copa afërsisht gjerësinë e copave të viçit. Duke pasur kujdes që të mos e godisni veten, vendosni mishin dhe perimet në hell të dyfishtë me bambu.

Një mënyrë për ta bërë këtë në mënyrë të sigurt është të vendosni copën që po përpiqeni ta shponi në një dërrasë prerëse, dhe më pas t’i shtyni hellët nëpër copë në dërrasë.

4
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngjyrosni qebapët me pak nga marinada e mbetur.

5
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përgatitni skarën tuaj për nxehtësi të lartë dhe të drejtpërdrejtë. Piqeni në furrë për 8 deri në 10 minuta, në varësi të sasisë së nxehtë të skarës tuaj dhe mënyrës se si e dëshironi mishin tuaj, duke u kthyer herë pas here.

6
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lëreni mishin të pushojë për 5 minuta para se ta shërbeni.

Ingredients

Përbërësit e marinadës:
Përbërësit e qebapit:

Directions

Pergatitja
1
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejini përbërësit e marinadës së bashku në një tas dhe shtoni mishin.

2
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 30 minuta, mundësisht disa orë apo edhe gjatë natës. (Dreq, e kam mbajtur mishin të marinohet për disa ditë, akoma i mrekullueshëm.)

3
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini perimet në copa afërsisht gjerësinë e copave të viçit. Duke pasur kujdes që të mos e godisni veten, vendosni mishin dhe perimet në hell të dyfishtë me bambu.

Një mënyrë për ta bërë këtë në mënyrë të sigurt është të vendosni copën që po përpiqeni ta shponi në një dërrasë prerëse, dhe më pas t’i shtyni hellët nëpër copë në dërrasë.

4
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngjyrosni qebapët me pak nga marinada e mbetur.

5
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përgatitni skarën tuaj për nxehtësi të lartë dhe të drejtpërdrejtë. Piqeni në furrë për 8 deri në 10 minuta, në varësi të sasisë së nxehtë të skarës tuaj dhe mënyrës se si e dëshironi mishin tuaj, duke u kthyer herë pas here.

6
Kebab - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lëreni mishin të pushojë për 5 minuta para se ta shërbeni.

Kebab