Nëse jeni duke i bërë këto Kebab për një darkë gjatë javës, ne do t'i servirnim me një sallatë të gjelbër të thjeshtë .


Përziejini përbërësit e marinadës së bashku në një tas dhe shtoni mishin.

Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 30 minuta, mundësisht disa orë apo edhe gjatë natës. (Dreq, e kam mbajtur mishin të marinohet për disa ditë, akoma i mrekullueshëm.)

Pritini perimet në copa afërsisht gjerësinë e copave të viçit. Duke pasur kujdes që të mos e godisni veten, vendosni mishin dhe perimet në hell të dyfishtë me bambu.
Një mënyrë për ta bërë këtë në mënyrë të sigurt është të vendosni copën që po përpiqeni ta shponi në një dërrasë prerëse, dhe më pas t’i shtyni hellët nëpër copë në dërrasë.

Ngjyrosni qebapët me pak nga marinada e mbetur.

Përgatitni skarën tuaj për nxehtësi të lartë dhe të drejtpërdrejtë. Piqeni në furrë për 8 deri në 10 minuta, në varësi të sasisë së nxehtë të skarës tuaj dhe mënyrës se si e dëshironi mishin tuaj, duke u kthyer herë pas here.

Lëreni mishin të pushojë për 5 minuta para se ta shërbeni.
Ingredients
Directions

Përziejini përbërësit e marinadës së bashku në një tas dhe shtoni mishin.

Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 30 minuta, mundësisht disa orë apo edhe gjatë natës. (Dreq, e kam mbajtur mishin të marinohet për disa ditë, akoma i mrekullueshëm.)

Pritini perimet në copa afërsisht gjerësinë e copave të viçit. Duke pasur kujdes që të mos e godisni veten, vendosni mishin dhe perimet në hell të dyfishtë me bambu.
Një mënyrë për ta bërë këtë në mënyrë të sigurt është të vendosni copën që po përpiqeni ta shponi në një dërrasë prerëse, dhe më pas t’i shtyni hellët nëpër copë në dërrasë.

Ngjyrosni qebapët me pak nga marinada e mbetur.

Përgatitni skarën tuaj për nxehtësi të lartë dhe të drejtpërdrejtë. Piqeni në furrë për 8 deri në 10 minuta, në varësi të sasisë së nxehtë të skarës tuaj dhe mënyrës se si e dëshironi mishin tuaj, duke u kthyer herë pas here.

Lëreni mishin të pushojë për 5 minuta para se ta shërbeni.