Karrotat e pjekura me hudhër dhe parmesan janë një nga mënyrat më të mira për të shijuar karrotat. Të ëmbla, të buta dhe vërtet të shijshme. Mund të përdoret lehtësisht edhe si pjatë shoqëruese për lloje të ndryshme mishi.

Fillimisht ndizni furrën në temperaturë 200ᵒC. Më pas lani, qërroni, preni karrotat dhe vendosini në një tas të thellë

Shtoni në tas të gjithë ingridientët dhe përziejini.

Në një tepsi, ku paraprakisht keni vendosur letër kuzhine, hidhni karrotat.Piqini në furrë për 20 ose 25 minuta.

Në fund lërini të ftohen dhe shtojini sipër majdanoz të freskët.Enjoy!
Ingredients
Directions

Fillimisht ndizni furrën në temperaturë 200ᵒC. Më pas lani, qërroni, preni karrotat dhe vendosini në një tas të thellë

Shtoni në tas të gjithë ingridientët dhe përziejini.

Në një tepsi, ku paraprakisht keni vendosur letër kuzhine, hidhni karrotat.Piqini në furrë për 20 ose 25 minuta.

Në fund lërini të ftohen dhe shtojini sipër majdanoz të freskët.Enjoy!