Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Karrotat e pjekura me hudhër dhe parmesan janë një nga mënyrat më të mira për të shijuar karrotat. Të ëmbla, të buta dhe vërtet të shijshme. Mund të përdoret lehtësisht edhe si pjatë shoqëruese për lloje të ndryshme mishi.

Yields6 Servings
Prep Time5 minsCook Time25 minsTotal Time30 mins
Produktet kryesore
1
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht ndizni furrën në temperaturë 200ᵒC. Më pas lani, qërroni, preni karrotat dhe vendosini në një tas të thellë

2
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në tas të gjithë ingridientët dhe përziejini.

3
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tepsi, ku paraprakisht keni vendosur letër kuzhine, hidhni karrotat.Piqini në furrë për 20 ose 25 minuta.

4
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fund lërini të ftohen dhe shtojini sipër majdanoz të freskët.Enjoy!

CategoryCuisine, Cooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht ndizni furrën në temperaturë 200ᵒC. Më pas lani, qërroni, preni karrotat dhe vendosini në një tas të thellë

2
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në tas të gjithë ingridientët dhe përziejini.

3
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tepsi, ku paraprakisht keni vendosur letër kuzhine, hidhni karrotat.Piqini në furrë për 20 ose 25 minuta.

4
Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fund lërini të ftohen dhe shtojini sipër majdanoz të freskët.Enjoy!

Karrota të pjekura me hudhër dhe parmesan