Karrota te Karamelizuara ne Mjalte - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Karrota te karamelizuar ne mjalte nje pjate shoqeruese e vetme por edhe nje shoqerues fantastik per nje pjate mishi.

Karrota te Karamelizuara ne Mjalte - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time30 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Perberja
1
Karrota te Karamelizuara ne Mjalte - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën në 200ºC. Në një tavë mesatare, lyejeni karotat në mënyrë të barabartë me gjalpë, mjaltë, kripë dhe piper.

2
Karrota te Karamelizuara ne Mjalte - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni për 30 Minuta.
Shijoni!

CategoryCuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Perberja
1
Karrota te Karamelizuara ne Mjalte - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën në 200ºC. Në një tavë mesatare, lyejeni karotat në mënyrë të barabartë me gjalpë, mjaltë, kripë dhe piper.

2
Karrota te Karamelizuara ne Mjalte - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni për 30 Minuta.
Shijoni!

Karrota te Karamelizuara ne Mjalte