Karkaleca të mbështjellë me pançetë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Këto karkaleca të mbështjellë me pançetë janë të kripura krokante nga jashte dhe te buta nga brenda.

Karkaleca të mbështjellë me pançetë
Yields1 Serving
Prep Time6 minsCook Time10 minsTotal Time16 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Karkaleca të mbështjellë me pançetë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fillim mbështillini karkalecat me proshute. Vendosini në një tavë të vogël dhe vendosini në furrë për 20 minuta në një temperaturë prej 180 gradë.

2
Karkaleca të mbështjellë me pançetë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj, në një enë, bashkoni orizin e zier, domatet, pak vaj ulliri, pak kripë dhe piper. Trazojini mirë.

3
Karkaleca të mbështjellë me pançetë

Vendosni masën që sapo keni përgatitur në një enë të vogël të ndarë në tre pjesë dhe vendosni karkalecat. Të bëftë mirë!

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Karkaleca të mbështjellë me pançetë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fillim mbështillini karkalecat me proshute. Vendosini në një tavë të vogël dhe vendosini në furrë për 20 minuta në një temperaturë prej 180 gradë.

2
Karkaleca të mbështjellë me pançetë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj, në një enë, bashkoni orizin e zier, domatet, pak vaj ulliri, pak kripë dhe piper. Trazojini mirë.

3
Karkaleca të mbështjellë me pançetë

Vendosni masën që sapo keni përgatitur në një enë të vogël të ndarë në tre pjesë dhe vendosni karkalecat. Të bëftë mirë!

Karkaleca të mbështjellë me pançetë